Heitoezicht

Met ons heitoezicht zitten we door heel Nederland. We werken met de laatste vernieuwende heitechnieken en zijn snel ter plekke omdat we overal heiopzichters kunnen mobiliseren. Heitoezicht is van onschatbare waarde voor het goed laten verlopen van het complete heiproces. Maak gebruik van onze expertise en profiteer van de relatief lagere kosten.

Wat is heitoezicht?

Onze heiopzichters worden ingezet voor het objectief registreren en controleren gedurende het gehele heiproces. Toezicht daarbij is ontzettend belangrijk, zodat u ervan verzekerd bent dat al het heiwerk conform het zogenaamde palenplan uitgevoerd wordt. Door de juiste palen op het juiste niveau te heien en afhankelijk van het gebruikte paalsysteem de bijbehorende kalenders te registreren wordt alle benodigde informatie verkregen.

Belangrijke informatie bij heitoezicht

Informatie die een belangrijke rol speelt bij het heitoezicht is onder andere:

• soort heiblok
• valhoogte en energieafgifte van heiblok
• registratie van aardpalen, trekpalen, betonverbruik
• soort wapening
• gebruik van oplenger
• wisselen van mutsvulling

Bovendien houden onze heiopzichters zich aan de vooraf besproken uitgangspunten die in de eventuele heibespreking aan bod zijn gekomen. Zo kan er daarna gerapporteerd worden aan de constructeur of overige belangstellende partijen.

 

Overzicht diensten

 

Locatie's
Groningen, Friesland, Drente, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg